Leveringsomkostninger er inkl i prisen Ved bestillinger til lande udenfor Danmark, skal bestillinger være minimum 2 stk for at kunden kan få gratis levering
Category: Melotan
Vi samarbejder Dao365 og levering kan tage 2-4 dage fra bestillingen er indgivet. Kunden får en mail med tracking nummer.
Category: Melotan
Nej MeloTan er ikke klassificeret ulovligt i Danmark. Lægemiddelstyrelsen fraråder indtagelse af Melanotan 2, da folk reagerer forskelligt på overdosering af Melanotan 2. Ved anvendelse af vores produkt anvisning overdoserer brugeren ikke, og dermed får bivirkninger. Vi har stor erfaring på området og har ingen intention om at drage skader på vores kunder.
Category: Melotan
MeloTan opbevares forseglet i fryseren. Efter forseglingen er brudt og indholdet er blandet, skal MeloTan opbevares i køleskabet uden for børns rækkevidde.
Category: Melotan
MeloTan er 99,23% rent
Category: Melotan
Man kan ikke regne med at melanotan 2 reducerer risikoen for hudkræft. på dem for at beskytte din hud mod tunge UV-doser eller for at reducere risikoen for hudkræft. Selv hvis du har en solbrun, kan du stadig brænde og stadig øge din risiko. Melanotan 1 og Melanotan 2 er begge testet i små kliniske forsøg
Category: Melotan
Der findes bivikninger af melanotan 2. Mulige bivirkninger kan være rødme, kvalme, øget seksuel begær, og et let appetit undertrykkende middel. Vi anbefaler at injicere ved sengetid for at undgå kvalme.
Category: Melotan
Baseret på erfaringer og feedback fra kunder, anbefales du injicerer en gang dagligt i 14 dage i din opstartsfase. Derefter injicerer du to gange ugentligt i vedligeholdelsesfase, for at beholde den ønskede kulør. Hvis du opnår tidligere resultater i opstartsfase, kan du gå videre til næste fase, hvilket er to ugentlige indsprøjtninger. Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at skrive til [email protected]
Category: Melotan
En stor procentdel der anvender melanotan 2, kan opleve træthed, hvilket er normalt i opstartsfasen, da man indsprøjter. Normalt begynder folk at opleve træthed fra den anden dosis og fremefter. Det tilrådes, at dosis tages i en meget lille mængde, og selv når du bliver træt, er det bedre at tage det, før du går i seng om natten.
Category: Melotan
På nuværende tidspunkt er der ikke nogen hård dokumentation om at Melanotan 2 kan øge risikoen for hudkræft ved brug af næsespray.
Category: Melotan
Melanotan 2 har en lidt bivirkninger relateret til terapeutisk eksponering og overdosering. Oplysninger om forgiftninger er begrænset. Ved indtagelse af for højere doseringer og oftere end anvist øges risikoen for skade. Derfor skal forbrugeren ikke tage mere end anvist. Vi fraråder overforbrug af melanotan 2!
Category: Melotan
Injektionerne er beregnet til at forblive i dit system i seks måneder. Kuløren varer i cirka to måneder fra sidste indsprøjtning.
Category: Melotan
Melanotan 2 tager ca. 36 timer efter injektion om at blive aktiv i kroppen, hvilket betyder, at du kan tage den, når du vil, så længe du har planlagt UV-stråle eksponering inden for 36 timer efter injektion.
Category: Melotan
Vi anbefaler 0,25 mg melanotan 2 per injektion. Hvis du har blandet melanotan 2 med 1 ml bakteriostatisk vand, er et glas tilstrækkeligt til 20 indsprøjtninger.
Category: Melotan
Melanotan 2 blandes med sterilt- eller destilleret vand. Ved anvendelse af mere end 1 ml vand, fortyndes produktet og der skal flere enheder til en pæn kulør. Vi anbefaler 1-2 ml væske i hver glas. Nogle kunder er glade for 1ml andre bruger 2 ml.
Category: Melotan
Kort sagt er Melanotan 2 baseret på et peptid, der stimulerer kroppens egen produktion af melanin og giver en dyb og naturlig solbrun kulør uden man bliver udsat for solens eller solariets skadelige solstråler. Melanotan 2 blandes med destilleret vand og indsprøjtes derefter i huden, hvor det hæver melanin niveauet, hvilket resulterer i en normal og forbedret brun kulør.
Category: Melotan

Load More