Leveringsomkostninger er inkl i prisen Ved bestillinger til lande udenfor Danmark tillægges forsendelsesgebyr
Category: Melotan
Vi samarbejder DAO og levering kan tage 2-4 dage fra bestillingen er indgivet. Kunden får en mail/sms med tracking nummer.
Hvis du ikke har modtaget hverken email eller sms, kontakts os venligst via livechat eller på [email protected] så kigger vi nærmere på sagen
Category: Forsendelse
Melanotan er ikke ulovligt, dog fraråder lægemiddelstyrelsen brug af melanotan.. lægemiddelstyrelsen fraråder også smøger men mange vælger alligevel at ryge..
Category: Melotan
Før Melanotan blandes med sterilt vand, kan det opbevares i stuetemperatur, men aldrig ikke i direkte sollys. Efter forseglingen er brudt og indholdet er blandet med sterilt vand, skal melanotan opbevares i køleskabet. Aldrig placerer melanotan ved fryseelementet da det kan fryse til is. Hvis dit melanotan har været udenfor køleskabet i over flere timer, kan produktet miste sit potens, hvilket gør det ikke har en stærk effekt, og vi anbefaler du tager hul på en ny. melanotan kan holdes på køl i op til 6 måneder efter det er blandet.
Category: Melotan
MeloTan er 99,23% rent
Category: Melotan
Der findes bivikninger af melanotan 2. Mulige bivirkninger kan være rødme, kvalme, øget seksuel begær, og et let appetit undertrykkende middel. Vi anbefaler at injicere ved sengetid for at undgå kvalme. læs mere her https://www.solkur.com/bivirkninger/
Category: Melotan
Baseret på erfaringer og feedback fra kunder, anbefales du injicerer en gang dagligt i 14 dage i din opstartsfase. Derefter injicerer du to gange ugentligt i vedligeholdelsesfase, for at beholde den ønskede kulør. Hvis du opnår tidligere resultater i opstartsfase, kan du gå videre til næste fase, hvilket er to ugentlige indsprøjtninger. Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at skrive til [email protected]
Category: Melotan
En stor procentdel der anvender melanotan 2, kan opleve træthed, hvilket er normalt i opstartsfasen, da man indsprøjter. Normalt begynder folk at opleve træthed fra den anden dosis og fremefter. Det tilrådes, at dosis tages i en meget lille mængde, og selv når du bliver træt, er det bedre at tage det, før du går i seng om natten.
Category: Melotan
På nuværende tidspunkt er der ikke nogen hård dokumentation om at Melanotan 2 kan øge risikoen for hudkræft ved brug af næsespray.
Category: Melotan
Melanotan 2 har en lidt bivirkninger relateret til terapeutisk eksponering og overdosering. Oplysninger om forgiftninger er begrænset. Ved indtagelse af for højere doseringer og oftere end anvist øges risikoen for skade. Derfor skal forbrugeren ikke tage mere end anvist. Vi fraråder overforbrug af melanotan 2!
Category: Melotan
Injektionerne er beregnet til at forblive i dit system i seks måneder. Kuløren varer i cirka to måneder fra sidste indsprøjtning.
Category: Melotan
Melanotan 2 tager ca. 36 timer efter injektion om at blive aktiv i kroppen, hvilket betyder, at du kan tage den, når du vil, så længe du har planlagt UV-stråle eksponering inden for 36 timer efter injektion.
Category: Melotan
Vi anbefaler 0,25 mg melanotan 2 per injektion. Hvis du har blandet melanotan 2 med 1 ml bakteriostatisk vand, er et glas tilstrækkeligt til 20 indsprøjtninger.
Category: Melotan
Melanotan 2 blandes med sterilt- eller destilleret vand. Ved anvendelse af mere end 1 ml vand, fortyndes produktet og der skal flere enheder til en pæn kulør. Vi anbefaler 1-2 ml væske i hver glas. Nogle kunder er glade for 1ml andre bruger 2 ml.
Category: Melotan
Kort sagt er Melanotan 2 baseret på et peptid, der stimulerer kroppens egen produktion af melanin og giver en dyb og naturlig solbrun kulør uden man bliver udsat for solens eller solariets skadelige solstråler. Melanotan 2 blandes med destilleret vand og indsprøjtes derefter i huden, hvor det hæver melanin niveauet, hvilket resulterer i en normal og forbedret brun kulør.
Category: Melotan