Fordi MT2 fungerer naturligt med din krop, kan alles oplevelse være forskellig. Vi ved dog, at mennesker med lignende hudtyper har en tendens til at have lignende resultater. Når du først ved, hvad din type er, kan du få en ret god idé om, hvad dine forventninger til melanotan kan være. TYPE 1 – Denne lyseste naturlige hudfarve er den mest følsomme over for soleksponering. Denne gruppe brænder altid, bliver aldrig brun og skaller normalt. Type 1 har en tendens til at være mere modtagelig for fregner i solen.

HVAD MAN FORVENTE – Hvis du har mange fregner, bliver de mørkere før resten af ​​din hudfarve. Nogle nye fregner kan også dukke op. Gå ikke i panik. Dette er helt normalt og et tegn på, at din MT2 virker. Da din hudtype er naturligt bleg, vil din belastning fase være længere end andre kunder. Du skal bruge en ret stor mængde MT2 i dit system, før din hudfarve ændrer sig. De fleste kunder med hudtype 1 begynder at opleve en ændring i deres generelle farve omkring den fjerde uge med injektioner. På det tidspunkt har du sandsynligvis brug for en moderat mængde soleksponering for at opnå en dyb solbrændthed, men du bør ikke brænde eller skrælle. Dine fregner bør blive mindre mærkbare, efterhånden som din generelle hudfarve bliver mørkere og mørkere.

TYPE 2 – Denne gruppe er ikke ekstremt bleg, men har stadig problemer med at blive brun. De brænder let og skræller normalt, men kan til sidst udvikle en let solbrun farve.
HVAD MAN SKAL FORVENTE – De fleste af vores kunder falder ind i denne hudtype, og MT2 fungerer normalt meget godt for dem. Hvis du har fregner, kan du forvente, at de bliver mørkere hurtigere end resten af ​​din hud (sandsynligvis inden for den første uge). Der kan også dukke et par nye fregner op. Din hud bør begynde at blive mørkere omkring den tredje uge af injektionerne. Du skal sandsynligvis have en lav mængde soleksponering (mindre end dem med hudtype 1), før du får den farve, du ønsker, men du bør ikke brænde eller skrælle.

TYPE 3 – Dette dækker det bredeste udvalg af hudfarver og henviser til personer, der brænder moderat i solen, men som gradvist kan blive brune til en lysebrun. Den dækker også dem, der slet ikke brænder meget, og som altid er godt solbrune til en medium brun nuance. Folk i denne kategori skræller lejlighedsvis efter længere tids soleksponering, men gør det normalt ikke eller fregner.

HVAD MAN SKAL FORVENTE – MT2 fungerer fantastisk for mennesker med denne hudtype. Ligesom folk med blegere hud, hvis du har fregner, bliver de mørkere før resten af ​​din hudfarve. Du kan se en ændring i din generelle hudfarve så hurtigt som ti dage efter påbegyndelse af injektioner, selvom det tager de fleste mennesker tættere på tre uger. Enhver del af din krop, der udsættes for sollys (ansigt, arme, hænder osv.) vil blive brun meget hurtigt. Brug en høj solcreme, hvis du opdager, at disse områder ikke matcher resten af ​​din krop.

TYPE 4 – Hvis det er dig, skal du betragte dig selv som heldig. Denne gruppe brænder sjældent (hvis nogensinde) i solen og bliver altid brun til en dyb, mørkebrun farve. De er ikke tilbøjelige til at skrælle eller fregner og kan nemt blive brune med minimal soleksponering.
HVAD MAN SKAL FORVENTE – De fleste kunder med denne hudtype har ikke brug for MT2 for at få den perfekte brun farve. I stedet bruger de det som en måde at blive solbrændt på uden at udsætte sig selv for skadelige solstråler eller bruge rodede cremer eller lotioner.

Personer med denne hudtype bliver meget hurtigt mørkere og vil have en meget kort belastnings fase. Du kan se resultater så tidligt som en uge, selvom det kan tage så lang tid som to til tre uger.

TYPE 5 – Denne gruppe omfatter personer, der er dybt pigmenterede og aldrig brænder. De anses for at være ufølsomme over for sollys. De skræller eller fregner ikke og er naturligt mørke uden soleksponering.
HVAD MAN SKAL FORVENTE – Folk i denne gruppe, der er interesserede i at bruge Melanotan 2, har højst sandsynligt en hudlidelse som vitiligo. Selvom Melanotan aldrig blev udviklet som en behandling eller kur mod hudsygdomme, har vi kunder, der har haft gode resultater ved at bruge det. Det er bestemt noget, der er værd at overveje og muligvis prøve, når du har lavet noget research og talt med din læge.