Både Melanotan I og II kommer som hvidt frysetørret pulver indeholdt i et forseglet flerbrugshætteglas. De transporteres og sælges i 10 milligram størrelse. Grunden til dette er, at lavere doser sikrer friskhed og reducerer mængden af ​​rejsetid også.

Da vores Melanotan er frysetørret, er den i sin mest stabile og holdbare form. Undersøgelser har vist, at peptidet kan overleve temperaturer omkring 37 grader i en måned eller mere uden at miste nogen styrke eller effektivitet, så de få dage uden for køleskabet under transport er ikke til bekymring.

Det anbefales, at når det modtages, skal det lægges i fryseren eller køleskabet, indtil det skal blandes. Når du blander din Melanotan, er det nødvendigt, at den opbevares i køleskabet, da kemikaliet, når det først er rekonstitueret, hvis det står ude ved stuetemperatur eller varmere, forbliver egnet til brug i højst 48 timer.

Når din blandede Melanotan opbevares i køleskabet har den kun en holdbarhed på 8 uger før styrken begynder at forringes, så det anbefales at blande lige før du er klar til brug.
Mange internetleverandører vil sælge færdigblandet Melanotan, men det meste af tiden er færdigblandede hætteglas ikke legitime, og du risikerer at blive smittet eller en forbindelse, der har mistet en hel del styrke. Alle peptider skal leveres i lyofiliseret form.

Lyofiliseret form er den mest stabile og holdbare form.

· Ublandede hætteglas holder måneder opbevaret i køleskab eller fryser.
· Blandet Melanotan skal altid straks opbevares i køleskabet og har en holdbarhed på 8 uger.
· Frys aldrig blandede peptider
· opbevare alt uåbnet sterilt injicerbart vand i køleskabet. Åbnet sterilt injicerbart vand kan ikke bruges flere gange og skal bortskaffes efter første brug.
· Bakteriostatisk vand kan også bruges til at rekonstituere din Melanotan.
· Hætteglassene MÅ IKKE rystes med vilje.