1. Forskellen mellem Melanotan 1 og 2

Melanotan 2 er et mere intenst peptid end dets slægtning og virker som et mere moderat alternativ. Melanotan I er et mindre intenst peptid, og det kræver betydeligt mere tid, før virkningerne af det er mærkbare. Det ses så igen som et mere sikkert alternativ med færre bivirkninger.

 

  1. Opbevaring og holdbarhed af Melanotan

Både Melanotan I og II kommer som et hvidt frysetørret frysetørret pulver indeholdt i et forseglet flerbrugshætteglas. De transporteres og sælges i 10 milligram størrelse. Grunden til dette er, at lavere doser sikrer friskhed og reducerer mængden af ​​rejsetid også.

 

Melanotan-peptider er stabile og holdbare, når de sendes, og overlever omkring 37 graders temperaturer i omkring en måned eller mere. Selv om sommeren kan dette peptid sendes uden besvær. Når de er modtaget, bør de lægges i køleskabet eller endnu bedre fryser for at undgå tænkelig forringelse, indtil de er klar til at blive blandet, hvorefter den blandede Melanotan opbevares i køleskabet.

 

Mange internetleverandører vil sælge Premixed Melanotan 2 Starter Kit, men det meste af tiden er færdigblandede hætteglas ikke legitime, og du risikerer at blive infektion eller en forbindelse, der har mistet en hel del styrke. Alle peptider skal leveres i lyofiliseret form. Den frysetørrede form er den mest stabile og holdbare.

 

  1. Administration

Melanotan 2 har et aktivt liv på 36 timer i din krop; dette giver dig mulighed for at være ekstremt tilpasningsdygtig med dosering. Doseringer anbefales begyndende ved 250 mcg konsekvent for at hjælpe din krop med at tilpasse sig peptidet og minimere reaktionerne. Du kan fortsætte med disse uden konklusioner, hvis du har til hensigt at lave et regime med lav dosis.

 

Hvis du har en chance for, at du skal dosere højere efter 2-4 dage, uanset hvornår du har det godt, op til 500 mcg. 500 mcg er den mest kendte dosis, der bruges af klienter. Du kan øge dette til ca. 1 mg, men noget højere anbefales for det meste ikke.

 

  1. Hvad er bedre: Injektioner, Oral eller næsespray?

En injektion er den mest effektive måde at administrere melanotan 2 på, og resultaterne ses hurtigst og bedst. Næsespraymetoden er effektiv op til 10 – 20 %, fordi næsepassagerne har en dårlig absorptionshastighed, du skal påføre næsesprayen mindst to til tre gange mere end injektionen. Det injicerbare produkt fra Melanotan er meget overlegent i forhold til næseversionen, men du kan købe Melanotan næsespray-kit for at undgå injektionssmerter. Desuden er næsesprayformen en perfekt løsning til folk, der ikke foretrækker nåle. Injektioner eller bare ønsker at undgå smertefulde hudpenetrationer. De nasale versioner tager normalt fire til fem uger for at vise resultaterne, der svarer til 10 dage med injektioner.

  1. Så hvor lang tid før resultaterne ses?

Der er ingen fast tidsramme for at se resultaterne. Langt de fleste individer får fantastiske resultater efter at have taget omkring 20 mg Melanotan2, mens nogle først ser forbedringer efter omkring 6 mg eller mere. I gennemsnit vil forbrugeren kun bruge mellem 7 til 10 dage for at opnå resultater efter opstart af Melanotan 2.

Effekten afhænger i høj grad af forbrugerens hudtypen. For en lyshudet forbruger tager optagelsen af melanotan længere tid. Solbadning spiller også en rolle for, hvor hurtigt resultaterne ses på den enkeltes individ.

  1. Vedligeholdelse og belastningsdosis

Doseringer til vedligeholdelse begynder, når du har opnået det ønskede brunfarveniveau. Det kræver en betydelig mindre hyppig dosis end én gang dagligt. Selvom niveauerne er forskellige for alle, vil alt taget i betragtning 500mcg hver 3. til 4. dag eller 1mg om ugen med et lille mål af solarium eller anden form for solbadning for at holde din kulør vedligeholdt. Det bevarer farven uden at gøre huden yderligere mørkere.

 

  1. UV-eksponering (solbadning)

Kliniske undersøgelser har vist, at Melanotan virker uden behov for at kombinere det med nogen som helst UV-eksponering, selvom resultater opnås meget hurtigere, når du inkorporerer 1-2 injektioner sessioner enten den naturlige sol eller solarium med din Melanotan 2-dosis.

Årsagen til dette er, mens Melanotan markant hæver dine niveauer af melanin, som er det brune pigment, der giver din hud dets solbrune udseende, UV-stråler er en vigtig faktor i at udlede din krops melanin til det omgivende hudvæv.

 

  1. Bivirkninger

Der har været nogle bivirkninger rapporteret, mens du bruger Melanotan 2, disse virkninger opstår typisk i løbet af de første par dage af dosering og vil blive stadig mindre tydelige, efterhånden som kroppen tilpasser sig peptidet. Disse virkninger omfatter kvalme, appetitløshed, døsighed og øget sexlyst. For at bekæmpe kvalme kan en antihistamin tages ved injektion, indtil kroppen vænner sig til det. Men den mest almindelige måde at håndtere dette på er at injicere Melanotan før sengetid, dette er også gavnligt for at bekæmpe enhver døsighed.      

Du kan også opleve, at fregner dukker op, dette er Melanotan, der gør alle fregner mørkere, du måske ikke har været i stand til at se før. Det er tilrådeligt at undgå denne bivirkning for at holde din dosis lav og ikke overstige 0,5 mg pr. dag.

Hvis du begynder at bemærke, at fregner dukker op, skal du sænke din dosis og opbygge din brunfarve langsommere. Eventuelle fregner/modermærker, der er blevet mørkere under brugen af ​​Melanotan 2, vil normalt falme ved ophør af brug; tidsrammen for dette vil variere fra bruger.

 

  1. Undgå at brænde

Selvom solbrun kulør beskytter huden mod at brænde, vil Melanotan-peptidet ikke beskytte huden. Derfor er det vigtigt ikke at tage for meget sol, når du starter behandlingen. Du bør kun starte med den mængde, som din hud kan klare uden at brænde.