Tag hætten af flasken med 10 mg Melanotan 2, og tør overfladen af glasset med den medfulgte alkoholserviet, og bagefter stil glasset på bordet. Næste skridt omhandler forberedelse af sterilt vand

Derefter skal du tage ampullen med sterilt vand.

Brug den medfulgte serviet til at tørre overfladen på ampullen med sterilt vand, og bagefter smid servietten ud.

Til ampullen med sterilt vand, anvendes den vedlagte sprøjte i pakken. Sørg for, at ampullen med sterilt vand står lodret, når du knækker toppen af.

Hold ampullen i en knyttet hånd, hvor du efterlader din tommelfinger fri, og derefter knækker toppen af med tommelfingeren.

Grundet forskellige resultater og individuelle ønsker, henvises til to forskellige blandingsmuligheder

Stik sprøjten i ampullen med det sterile vand, og fyld den med 1 ml vand (1 fuld sprøjte) og træk sprøjten langsomt ud bagefter. 

For at opnå den bedste blandingsforhold, anbefales anvendelse af 1 ml sterilt vand. Husk nu, det er forskelligt for hvert individ. Nogle vil have en stærk blanding og andre foretrækker en mild blanding.

Rul forsigtigt glasset mellem fingrene for at hjælpe blandingen med at blive opløst. Vær opmærksom på, du  ikke må ryste blandingen VIGTIGT.

Tag flasken med melanotan 2 blandingen, og stik sprøjten gennem midten af gummiproppen med tilstrækkelig vinkel, så nålen trænger ind i gummiet, og peger mod siden af flasken. Pres langsomt det sterile vand i siden af flasken, hvorefter melanotan 2 opløses. Forhast dig ikke i processen. Efter det sterile vand er tilføjet flasken. Opløs pulveret i det sterile vand, ryst IKKE glasset.

Næste og sidste skridt omhandler indsprøjtning af melanotan 2 i maveskindet. Sørg for dine hænder er nyvasket, før du fortsætter med dette trin. Fyld sprøjten med 1ml blandet melanotan 2.

Find et kødfuldt område. Maveskindet er det mest oplagte sted. Tør området med den inkluderet alkoholservietter. Brug pegefingeren og tommelfingeren på venstre hånd til at klemme på det område, du vil indsprøjtes med Melanotan 2. Hold sprøjten 90 grader mod din hud, stik sprøjten i huden, hvor du efterfølgende sprøjter blandingen ind i huden, så al Melanotan 2 er tømt fra sprøjten. Bagefter trækkes sprøjten ud.

Du har nu blandet Melanotan 2, og er klar til brug. Opbevar altid blandingen i køleskabet. Når den først er opblandet, kan blandingen opbevares i køleskab i op til 6 måneder. Ublandet produkt kan opbevares på et køligt, tørt sted i op til 12 måneder.

For at vænne din krop til Melanotan 2, anbefales nye brugere at injicere 0,1 ml dagligt indtil den ønskede kulør opnås.

Med vores erfaringer samt kunders kommentarer anbefales, at brugeren injiceres med Melanotan 2 inden sengetid. Dette vil formindske bivirkninger og træthed.

Efter et par doser, skal du muligvis vippe glasset med Melanotan 2 i en vinkel for at nålen rammer blandingen i glasset. 

Du har nu administreret din første dosis Melanotan 2 indsprøjtning.

Den procedure fortsættes dagligt, indtil den ønskede kulør opnås. 

Efterfølgende skal processen gentages en gang i uge for at vedligeholde kuløren.

Nu har du sprøjtet dig med Melanotan 2, og for at vedligeholde din kulør gentages denne proces efter behov, dog skal denne anvisning ikke overskrides, grundet mulighed for overdosering og dermed misfarvning.

Læg Melanotan 2 blandingen i køleskabet til opbevaring, indtil den er klar til brug.

Sørg altid for at lægge toppen på sprøjten, og efterfølgende disponere den sikkert.