OM OS

Vi levere den højeste kvalitet melanotan 2 i Europa (MeloTan) med tusinder af loyale og tilfredse kunder. Kvaliteten af ​​vores produkter og tjenester er uovertruffen, og vi anerkendes som det sikreste sted at købe melanotan 2 produkter. Vi leverer kun produkter af højeste kvalitet, og vi er meget serviceminded, hvorpå vi yder høj kundeservice.

Alle pakker leveres i diskret emballage for at sikre kundens privatliv. Hvis du har spørgsmål før-under-efter købet, bedes du kontakte os via e-mail på [email protected], hvor vi står klar til at svare din mail. Vær opmærksom på, vi svarer indenfor 24 timer, grundet mange henvendelser.

Vores solbrune opløsning Melanotan 2, også kendt som MeloTan, stimulerer kroppens naturlige pigmenter. MeloTan giver en dyb, langvarig solbrun kulør. Der findes billigere produkter end vores, men vi fraråder at købe dem idet produkterne ofte kommer fra virksomheder med lav kontrol og sikkerhed. Ydermere tilbyder kan køber være uheldig og produktet aldrig kommer frem. Alle kunder modtager et tracking nummer til hver forsendelsen. Alle forsendelse sendes med Dao365